Villkor

Användarvillkor

Detta är användaravtalet som gäller för tjänster på xFun Server (mc.xfunserver.se och resten av alla sidor/mötesplatser/tjänster som ägs av xFun Server).


Avstängning och ban

Vi har all rätt att stänga av en användare från våra tjänster. Detta gäller framförallt servern. Alla regler som ska följas finns i spawnen, gör en spelare inte det så förbehåller sig all staff på servern (Admins, Moderatorer) att banna spelaren utan vidare notis. Vi förbehåller oss även rätten att stänga av en spelare (banna) när vi vill, det gäller även om spelaren inte har brutit mot en regel.

Om du har blivit bannad har vi ingen skyldighet att ta bort din ban. Om du däremot anser att du har blivit feldömd och att bannen inte är rättvis, vänligen maila oss (kontakt@xfunserver.se).

Donationer

När du donerar till xFunserver godkänns samtliga villkor. Alla donationer sker på egen vilja. Pengarna du donerar går till att täcka en del utav serverns kostnad. Du får även ett paket/rank som ett tack när du donerar.

Du måste alltid följa samma regler som andra spelare när du har donerat, du får ingen fördel vad det gäller regler när du donerar. Du kommer fortfarande bli avstängd om du bryter mot en regel, donationen kommer då ej återbetalas, eftersom det är en donation. Du kan som sagt också bli avstängd om en mod/admin anser det, även om du inte har brutit mot en ”skriven regel”. Däremot kommer din unban-ansökning bli mer ‘prioriterad” än om du inte hade donerat, eftersom vi gärna vill att ni ska få spela på servern som ett tack och utnyttja eran rank. Det är aldrig tillåtet att sälja föremål som tillhör xFun Server. I form utav ranker, pickaxes och konton med ranker. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eventuella ranker som finns på det konto som ska säljas.

Du måste ha målmans tillstånd när du donerar via PayPal. Eftersom personer under 18 år inte får ha ett PayPal konto så måste du antingen använda ett kreditkort eller låna ett PayPal konto. Om du lånar ett PayPal-konto eller ett bankkonto måste du ha tillåtelse av kontoägaren samt målsman.

Är du vid donationens tillfälle fylld 18 år så behöver du inte oroa dig över målsmans tillstånd, däremot måste du acceptera användarvillkoren.

Godkänns ej användarvillkoren får du inte genomföra en donation till oss.
Alla priser ni ser på hemsidan samt vår donations-sida är inklusive moms (25%).


Förlorad data, nollställning av server, olycka

Vi har all rätt att nollställa servern med en ny karta, eller ta bort vissa tjänster som vi har. Genom att acceptera detta avtal så godkänner du detta.

Vi kommer dock varna alla spelare på xFunserver innan en tjänst eller servern görs om. Detta är inget krav vi ställer på oss själva men vi vill göra det ändå.

xFunserver jobbar hårt med säkerheten och en olycka ska inte vara möjlig. Om det däremot någon gång skulle ske en olycka, såsom korrupt data, hacking eller någon annan form av olyckshändelse så kommer staff att jobba med att få upp servern så snabbt som möjligt, är det ej möjligt så kommer vi köra på en backup. Finns ingen sådan så kommer vi köra på en ny karta. Ni kommer då få följa arbetet på våran Discordserver, alternativt på Twitter.

Om du har donerat och vi nollställer kartan eller på annat sätt gör om donationssystemet kommer du, om du har donerat få någon form av kompensation likvärdig det du har donerat. Vi har loggar på alla donationer.

Buggar

Har du hittat en bugg är du skyldig att rapportera den till staff. (Via mail) Gör du inte det förbehåller vi oss rätten att banna dig ifrån våran server. Detta för att göra servern så buggfri som möjligt.

Nedstängning av server

xFunserver kommer ju inte finnas för alltid, även om vi vill det. Om servern stängs ner kommer inga donationer bli återbetalade eftersom det är donationer, ranken eller pengarna får du som tack för att du hjälper oss.

Support

Vi har ingen skyldighet att svara på mail. Däremot kommer vi försöka svara på alla mail som är bra formulerade. Vårat mål är att svara inom 48 timmar, som högst en vecka. För snabbast support så kan du registrera dig här där du kan skapa en ticket. Vi svarar inom några timmar.