Här finns en lista över all xPlays personal som arbetar för att servern ska bli en så rolig och trivsam plats som möjligt.

 

Simonsigge

ADMIN/ÄGARE/DEV

Jag är individen som grundade det här kalaset för fem år sedan. Tycker om projekt, matematik och xPlay-pedagogik.

EskilstunasTs

ADMIN/BACKEND

Jag heter Jonathan, jag är 16 år gammal och jag ser till att allt flyter på som det ska.

olleboda

ADMIN

Jag heter Olle och är 13 år. Jag är Admin, Towny Ansvaring och Huvudbyggare på servern.

Une97

MODERATOR/
MARKNADSFÖRING

Alex heter jag. 21 år gammal och jobbar med marknadsföring här på xPlay. Hållt på med de på andra sätt i 5 års tid! Utöver spel älskar jag att filma/fota

Vakten

MODERATOR/BYGGARE

Jag är dålig på att rita

potatismoz

MODERATOR

Hej, jag heter Jesper är 17 år. Jag ansvarar för att servern är så spelarvänlig som möjlig åt er. Har ni några förbättringar eller idéer så lyssna jag mer än gärna!

Barbiis

MODERATOR

I like turtles <3

ProozDev

MODERATOR

Tjena! Jag heter Simon och är 14 år och är Moderator här på xPlay, Ni kommer hitta mig främst i Pvpn, Om ni behöver hjälp och ser att jag är inne är det bara att skriva till mig så svarar jag så fort som möjligt.

Chronuz

MODERATOR

Tjena! Jag heter Vigor och är 14 år, du har säkert sett mig på servern som Chronuz. Mitt jobb på xPlay är att moderera chatt och hålla ett gott spel-klimat. Har du några frågor kan du skriva till mig in game eller privat.

Kimster_

MODERATOR

Hej, jag är Kimster. Jag har varit online väldigt länge men vägrar släppa taget. Se mig som en röd diamant – Gammal, sällsynt, mycket bling, och väldigt bra att ha.

Seglaren_

MODERATOR

Hejsan, Mitt namn är Seglaren och jag är 16 år. Jag är Moderator på servern och fokuserar mestadels på intagning av staff. Har ni någon fråga är det bara att kontakta mig inne på servern eller direkt via Discord. Vi ses på servern!

Volid

MODERATOR

Halloj, mitt namn är August. Jag är en glad grabb på 16 bast. Mitt jobb på xPlay är att hålla koll på att alla följer reglerna och se till så att alla får en bra spelupplevelse. Har du något att meddela så är det bara att kontakta mig i spelet eller på discord. Ses på servern!

Raggebus02

MODERATOR

Tjena! Jag kallas för Ragge och är 16 år gammal. Det jag mestadels gör på servern är att se till att klimatet på servern är så bra som möjligt, kan jag hjälpa er så skicka gärna ett meddelande till mig.

Phineas

DEV

Hej jag heter Martin, jag är 15 år och bor i Stockholm, jag utvecklar plugins till xPlay Server.

Inverion

DEV

Hej, jag heter Sebastian.

PloxDesign

DESIGN

Tjäänare c: Mitt namn är Elin aka Plox Design och är 19 år. Jag är graphics designer till xPlay. Har hållit på med graphics i 3 år och gör all slags design till exempel banners, website concept mm.

wilhelm_lidblad

BYGGARE

Hej jag heter Wilhelm och är 12 år. Jag är en av byggarna på xplay och ska jobba med dom andra byggarna på servern så vi kan bidra med byggen till xplay